MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Přednáška mimo jiné přiblíží, jak vnímají hornickou krajinu Češi a jak Němci

Muzeum Karlovy Vary pořádá v sobotu 13. října v Muzeu Královská mincovna v Jáchymově přednášku s názvem "Vnímání hornické krajiny na české a saské str

Post

Přednášky Rok 1968 v K. Varech a Letci RAF Karlovarska

Muzeum Karlovy Vary pořádá tento týden dvě přednášky. Ve čtvrtek 27. září v hlavní budově muzea na Nové louce v Karlových Varech je to přednáška "Rok

Post

Karlovy Vary doma podlehly Třinci

Na první gól zápasu si museli diváci počkat takřka půl hodiny herního času, kdy i přes zajímavou aktivitu Energie otevřeli skóre hosté. Na Karlovarské

Reklama

Reklama

PARTNEŘI

www.beautyexpo.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA