MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Karlovy Vary otevřely dlouho očekávaný úsek cyklostezky

Statutární město Karlovy Vary dokončilo dlouho očekávanou část páteřní cyklostezky podél Ohře na trase Dvorský – Doubský most.

Post

Komentovaná prohlídka výstavy Nezlomení

Výstavou dvacítky autorů různorodých proudů ruského nonkonformního umění provede kurátorka výstavy Božena Vachudová.

Post

Koncert klavíristky Karolíny Františové

Karlovarský symfonický orchestr uvede ve čtvrtek 31. května pod taktovkou dirigentky Miriam Němcové v Grandhotelu Ambassador Národní dům koncert, na n

Reklama

Reklama

PARTNEŘI

Maminčino koření www.beautyexpo.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA